Näin liityt jäseneksi

Täytä tietosi lomakkeeseen ja huomaathan seuraavaa

  • Jokainen kohta on pakollinen tieto (paitsi viesti).
  • Ilmoittautuminen on sitova.
  • Liittohallitus käsittelee jäsenanomuksen pääsääntöisesti seuraavassa kokouksessaan. Saat lisäksi tiedon hyväksynnästä sähköpostiisi.

Jäsenmaksu 1%

Palkansaajille VALO ry:n jäsenmaksu on 1 prosentti kuukausittaisesta bruttopalkasta, mikroyrittäjille (pienyrittäjät) ja sivutoimisille yrittäjille jäsenmaksu on 1 prosentti YEL:iin tai MYEL:iin alaiseen tuloon sidottuna.

Jäsenmaksu opiskelun tai työttömyyden aikana

Opiskelijajäsen on vapautettu jäsenmaksuista opintojen ajan. Vain jäsenyyden ennakkomaksu tulee suorittaa. Ottaessaan vastaan työtä opintojen aikana, jäsenmaksu suoritetaan normaaliin tapaan. Ennakkomaksu vähennetään ensimmäisestä varsinaisesta jäsenmaksustasi.

Ilman palkkatuloja, ansioturvaa tai perusturvaa oleva jäsen on vapautettu jäsenmaksusta. Jos liityt liittoon silloin ollessasi työtön, jäsenyyden ennakkomaksu pitää silti maksaa eräpäivään mennessä. Ennakkomaksu vähennetään ensimmäisestä varsinaisesta jäsenmaksustasi.

Miten jäsenmaksu maksetaan

Saat jäsenyyden ennakkomaksulaskun (20€) kun jäsenanomuksesi on käsitelty.

Jäsenyyden ennakkomaksu pitää maksaa eräpäivään mennessä riippumatta oletko opiskelija / työtön tai varsinainen / kannattaja jäsentyypiltäsi. Maksamaton jäsenyyden ennakkomaksu johtaa automaattisesti jäsenyyden epäämiseen.

Voit maksaa jäsenmaksun kerran kuukaudessa tai neljännesvuosittain.

Ennakkomaksun summa 20€ vähennetään ensimmäisestä varsinaisesta kuukausittaisesta / vuosineljänneksittäisestä jäsenmaksustasi.

Lue lisää jäsenmaksun maksamisesta:

Huom! Liitolla ei ole työttömyyskassaa.

Huomioithan myös, että liitolla ei vielä ole työttömyyskassaa, joten pysy nykyisessä kassassasi liittyessäsi liittoon.

Lähetä

Tai liity kannatusjäseneksi

Jos haluat tukea Vapaa ammattiliitto VALO ry:n toimintaa, liity kannatusjäseneksi tästä: