Juhannus kolkuttelee ovella

Kohta on aika lyödä vaihde vapaalle. Osalle meistä juhannuksenakin on työpäiviä, joko vapaaehtoisuudesta tai velvollisuudesta, mutta tehdystä työstä maksettaneen sentään asianmukainen korvaus.

Me Valossa olemme vuodesta 2021 asti tehneet vapaaehtoisvoimin määrätietoisesti enenevässä määrin työtä, jotta saamme rakennettua ammattiliiton, joka tekee sen mitä muut ammattiliitot vain lupailevat.

Meille jäsen on keskiössä nyt ja on juhannuksen jälkeenkin. Kesän loppupuolella aloitamme laajamittaisen jäsenhankintakampanjan, sillä vain jäsenmäärää kasvattamalla voimme tuottaa tulevaisuudessakin yhä parempaa edunvalvontaa. Tärkeää on saada työpaikoille Valon jäseniä myös luottamus- sekä työsuojeluvaltuutetuiksi.

Vanhat ammattiliitot kokevat meidät uhaksi ja sehän on ihan ymmärrettävää omien jäsenmääriensä pudotessa. Ammattiliittoon sekä työttömyyskassaan kuuluminen on oleellinen yhtälö työntekijän roolissa, mikäli tuntee vähääkään epävarmuutta omaa työnantajaansa kohtaan.

Me Valossa valvomme omalla työpaikallasi noudatettavan työehtosopimuksen ehtojen toteutumista, joten sinun ei tarvitse työpaikkasi ammattiliittoon tai luottamusmieheen petyttyäsi arkailla vaihtaa jäsenyyttäsi Valoon.

Tulevaisuudessa olemme Valossa mukana tekemässä työehtosopimuksia, joten puheet ettemme olisi oikea ammattiliitto, ovat vain pelkoa ja propagandaa vanhojen puoluepoliittisten ammattiliitojen edustajilta.

Olethan kuulolla, sillä mielenkiintoista uutisoitavaa on tulossa ennen syksyn lopulla alkavia vaikeita TES-neuvotteluja.

Toivotamme aurinkoista ja rentouttavaa juhannusta olit sitten töissä tai vapaalla!

Toni Korhonen
2. Varapuheenjohtaja

Samankaltaiset artikkelit